EKLEKTISK SIMPLICITET SS19

ESKPERIMENTERENDE ÆSTETIK
SS19 cementeres, der hvor Grafisk formsprog danser parallelt med eksperimenterende æstetik og kulminerer i hvad vi ynder at kalde Eklektisk simplicitet. Simplicitet, der kaster nyt lys over husets mange facetter. 

Med SS19 tager vi et skridt ud af vores egen skygge og eksperimenterer med former, farver og materialer - kombinationer, der med reference til smykkeindustriens elskovsaffærer gennem tiden, føles personlige og gennemførte. Gyldne toner danner rammen for blandt andet ægte, rå rosakvarts, amethyst og Swarovski krystal, alt imens kollektionen desuden byder på intrikate silhuetter og en detaljegrad udover det sædvanlige. 

ALSIDIG MED EN KLAR RØD TRÅD
''Kollektionen er uden tvivl vores hidtil stærkeste - den er alsidig med en klar rød tråd og byder på så mange smukke og unikke former og farver. Skal jeg vælge ét item som jeg gerne vil fremhæve må det blive Vera øreringene; de er super klassiske og alligevel enormt rå - kontrasten er afbalanceret og smagfuld samtidig med at øreringene har en vis optisk tyngde. Meget vellykket i min optik!''
- Co.Founder Julie Valentin Bie. 

 

 

Shop now

You can use this element to add a quote, content...