LEVERINGSTIDER

Ordre til Danmark vil blive leveret indenfor 1-3 arbejdsdage
Ordre til EU lande vil blive leveret indenfor 3-10 arbejdsdage
Ordre udenfor EU vil blive leveret indenfor 5-15 arbejdsdage

Bemærk venligst at der kan forekomme længere leveringstid i løbet af helligdage og at www.houseofvincent.com ikke er ansvarlig for forsinkelser som sker via det fragtfirmaet eller hvis lokale toldmyndigheder tilbageholder varen indtil lokale afgifter og/eller importafgifter er betalt.


RETUR OG REKLAMATIONER

JULEGAVER: Vi bytter julegaver til og med d. 24. januar. Såfremt en julegave ønskes returneret, send da venligst en mail med ordrenummer til hello@houseofvincent.com

Du har 30 dage fra din ordres forsendelsesdato til at returnere dit køb fra houseofvincent.com.

Såfremt du ønsker at returnere en vare, kan du bruge vores returportal vha. linket her: RETURPORTAL.

For udenlandske returneringer skriv venligst en mail til: hello@houseofvincent.com

Du er selv ansvarlig for udgifter til returnering eller ombytning af varer med mindre det er en fejl fra vores side. Returneringer har en omkostning på 44 DKK, som vil blive fratrukket refunderingsbeløbet.

Varerne der sendes retur skal være samme tilstand som du modtog demDet er selvfølgelig tilladt at prøve varen på. Pak smykkerne forsvarligt ind i den samme emballage som du modtog dem i. 

Vi betaler kun tilbage via det kreditkort som vi har modtaget betalingen for købet på. Tilbagebetalingen vil ske så snart vi har modtaget varen/varerne.

www.houseofvincent.com er ikke ansvarlig for forsvundne eller ødelagte pakker når du sender en pakke retur til www.houseofvincent.com. Derudover ydes der 2 års reklamationsret med disse betingelser som den danske købelov stiller herunder.