Forlæng holdbarhed og undgå slidtage med disse råd

Smykkerne fra House of Vincent består af ægte ædelmetaller og vil derfor helt naturligt ændre sit udtryk på overfladen over tid, når de tages i brug. Dette kan ikke undgåes, men man kan sørge for at behandle sine smykker med omhu og følge nedenstående råd og vejledning, for at forlænge både holdbarhed, belægning og smykkets levetid. Vi anbefaler følgende:

  • Sov ikke med smykkerne på
  • Tag smykkerne på som sidste led i din morgenrutine, så de undgår for meget kontakt med diverse hud- og hårplejeprodukter, make-up, parfume osv.
  • Tag smykkerne af når du dyrker sport, går i bad, vasker hænder eller er i berøring med vand/flydende væsker.
  • Udsæt ikke smykkerne for opløsningsmidler og kemikalier, fx ved at bære dem under rengøring eller lignende.
  • Udsæt ikke smykkerne for ekstreme temperaturer såsom varme/kulde eller direkte sollys(undgå fx solbadning).

 

Opbevaring

Når du ikke har smykkerne på, anbefaler vi at du opbevarer dem forsvarligt i en lukket æske, stofpose eller lignende og optimalt hver for sig, så de ikke ridser hinanden. Ved at opbevare dem i en lukket beholder/smykkeskrin undgår du ligeledes at smykkerne udsættes for ilt eller direkte sollys. Opbevar ikke dine smykke i fugtige rum, som fx badeværelset.

 

Oxidering

Ædelmetallerne vil naturligt oxidere over tid, når de tages i brug og kommer i kontakt med fugt, lys, snavs og ilt. Dette er derfor ikke en reklamation. Oxidering af smykket vil også afhænge af den enkelte persons PH-værdi, hvorfor denne proces er individuel.

 

Belægning

Belægningen på dit guldsmykke vil med tiden kunne slides af. Belægninger måles i mikroner og siger noget om hvor tykt/holdbart belægningen er. En del smykker er kun forgyldt med 1-2 mikroner, hvilket selvfølgelig forkorter levetiden. Alle guld smykker hos House of Vincent er forgyldt med 3 mikroner for sikre en høj kvalitet og en lang levetid. Selvom vores producent garanterer en bestemt holdbarhed, vil brugen af smykket selvfølgelig også have indflydelse på hvor lang tid det holder. Dog er der minimum to års garanti på dette, såfremt råd og anbefalinger på denne side overholdes.

 

Rens

Rens dine smykker regelmæssigt med en blød klud (ikke mikrofiber) og neutralt rengøringsmiddel samt lunkent vand.

Bemærk at perler IKKE tåler rengøringsmiddel men KUN må renses med vand, da de ellers kan miste deres glans. Ved mere standhaftigt snavs kan en blød tandbørste bruges til at skrubbe forsigtigt på smykket. Er denne metode ikke effektiv nok har de fleste guldsmede og supermarkeder produkter som fx pudseklude og rens til enten guld eller sølv der er specialt udviklet til dette formål.

 

Slidtage

Almindelig slidtage ved brug af smykket over en periode er ikke dækket af reklamationsretten.