Hos House of Vincent prioriterer vi datasikkerhed og fortrolighed højt. Vores persondatapolitik fastlægger klare retningslinjer for House of Vincent’s måde at behandle dine personoplysninger på.

Læs følgende for at få en redegørelse for hvordan vi anvender de personlige oplysninger, som du efterlader og/eller afgiver når du besøger vores hjemmeside www.houseofvincent.com eller anvender andre af vores forskellige services/tjenester på vores hjemmeside.

1. DATAANSVARLIG OG KONTAKTOPLYSNINGER

Websitet er drevet og ejet af:
House of Vincent
Svalevej 2
8210 Aarhus V

CVR: 38366858
Mail: hello@houseofvincent.com

2. INDSAMLING AF PERSONOPLYSNINGER

De personoplysninger, som vi indsamler, kan for eksempel omfatte dit navn, din e-mailadresse, dit telefonnummer og lignende identifikationsoplysninger, samt oplysninger om din navigation på hjemmesiden. Indsamling af dine personoplysninger sker i ét eller flere af nedenstående tilfælde og du vil altid blive informeret i forbindelse med indsamling af personlige oplysninger om dig:

  • Når du køber varer på houseofvincent.com
  • Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev
  • Når du opretter en konto/login til vores hjemmeside www.houseofvincent.com
  • Når du deltager i en af House of Vincent’s konkurrencer eller lignende.

På trods af at du bruger din e-mailadresse flere steder i ovenstående tilfælde, bliver dine oplysninger kun samlet og registreret to steder. Dermed kan dine oplysninger fx genbruges, når du handler hos os, og du undgår samtidig at modtage samme markedsføringsmateriale fra House of Vincent flere gange. Det vil altid fremgå ved afgivelse af oplysninger om det er frivillig eller nødvendigt for at gennemføre den ønskede handling.

3. ANVENDELSE AF PERSONOPLYSNINGER

Dine personoplysninger vil blive indsamlet og anvendt i følgende eksempler:

  • Ordrebestilling på vores online shop
  • Tilmeldelse til vores nyhedsbrev
  • Administration af brugerkonto/profil
  • Deltagelse i konkurrencer eller andre events
  • Udsendelse af marketingmateriale, fx kuponkoder
  • Indsamling og evaluering af brugeranmeldelser
  • Oversigt over købshistorik
  • Øvrige markedføringstiltag

Vær opmærksom på, at vi kun bruger din personlige data til at sende marketingmateriale såfremt du har givet tilladelse til det på forhånd.

House of Vincent indsamler statistik omkring hvordan besøgende navigerer rundt på hjemmesiden samt hvilke produkter de foretrækker. Denne type af data indeholder ikke personoplysninger, men bruges blot til at forbedre og optimere brugervenligheden og købsoplevelsen på www.houseofvincent.com. Vi kan ikke se, hvor du kommer fra eller surfer hen på Internettet, når du forlader vores site. Vi sælger ikke eller på anden måde videregiver information om vores brugers brug og navigation på vores webside og vi sælger eller videregiver ikke dine informationer til tredjepart.

 

4. VIDEREGIVELSE TIL ANDRE DATAANSVARLIGE

Dine personoplysninger videregives som udgangspunkt ikke til en tredjepart uden din tilladelse. Det kan dog under visse omstændigheder eller i henhold til lovgivningen være nødvendigt at videregive oplysninger til eksempelvis offentlige myndigheder eller politiet samt Dansk Arbejdsgiverforening.

 

5. OVERLADELSE TIL DATABEHANDLERE

Dine personoplysninger overlades til House of Vincent’s samarbejdspartnere, som leverer ydelser på House of Vincent's vegne, fx i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve. Disse samarbejdspartnere behandler alene personoplysningerne på House of Vincent's vegne og i overensstemmelse med House of Vincent’s instrukser. I tilfælde af omstrukturering eller helt eller delvist salg af virksomheden vil en eventuel videregivelse i en sådan forbindelse ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende lovgivning for behandling af personoplysninger.

 

6. OVERFØRELSE TIL 3. LANDE

Dine personoplysninger i form af din mailadresse overføres til House of Vincent’s databehandler, som udsender nyhedsbreve på vegne af House of Vincent. Databehandleren er beliggende udenfor EU/EØS. Der er truffet fornødne tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger i forbindelse med overførelsen og opbevaring i henhold til indgået databehandleraftale.

 

7. SLETNING AF PERSONOPLYSNINGER

Vi sletter dine personoplysninger, når vi ikke længere har behov for at behandle dem til opfyldelsen af et eller flere af de formål, som fremgår ovenfor af pkt. 3. Oplysningerne kan dog behandles og opbevares længere i anonymiseret form.

 

9. SIKKERHED

Vi har implementeret sikkerhedsforanstaltninger til sikring af, at vores interne procedurer lever op til vores høje sikkerhedspolitiske standarder. Vi bestræber os således bedst muligt på at beskytte kvaliteten og integriteten af dine personlige oplysninger.

 

10. DINE RETTIGHEDER

Du er til enhver tid berettiget til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, dog med visse lovbestemte undtagelser . Du har endvidere ret til at gøre indsigelse mod indsamlingen og mod den videre behandling af dine personlige oplysninger, herunder mod profilering/automatiske afgørelser . Du har herudover også ret til at få berigtiget, slettet eller blokeret dine personlige oplysninger efter reglerne herom. Du har desuden ret til at få udleveret oplysninger om dig selv, som du har givet til os.

 

11. TILBAGEKALDELSE AF SAMTYKKE

Du kan til enhver tid tilbagekalde eventuelle samtykker, som du måtte have afgivet. Vi vil herefter slette dine oplysninger, medmindre vi kan fortsætte behandlingen på andet grundlag. Hvis du ønsker

at tilbagekalde dit samtykke, kan du kontakte os på hello@houseofvincent.com. Nyhedsbreve kan til enhver tid frameldes ved at trykke "frameld" i den modtagne mail.

 

12. LINKS TIL ANDRE WEBSITES

Vores website kan indeholde links til andre websites eller til integrerede websites. Vi er ikke ansvarlige for indholdet af andre selskabers websites eller deres praksis i forbindelse med indsamling af personlige oplysninger. Når du besøger andre websites, opfordres du til at læse indehaverens politik med hensyn til beskyttelse af personlige oplysninger.

 

13. ÆNDRIGNER AF OPLYSNINGER

Hvis du ønsker, at vi opdaterer, ændrer eller sletter personlige oplysninger, som vi har registreret om dig, ønsker at få adgang til de personoplysninger, der behandles om dig, eller hvis du har spørgsmål til ovenstående retningslinjer, kan du rette henvendelse til os på www.houseofvincent.com. Du kan også skrive til os på følgende adresse:

House of Vincent
Svalevej 2
8210 Aarhus V
Danmark

 

14. KLAGEADGANG

Hvis du ønsker at klage over behandlingen af dine personlige oplysninger, kan du kontakte os via e-mail eller brev som angivet i pkt. 13 ovenfor. Du kan også kontakte Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 København K.